Çocuklarının gözü önünde eski eşini öldürdü

İzmir'in Tire ilçesinde öfkeli koca, eski eşine kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın, küçük oğlunun gözleri önünde hayatını kaybetti.İzmir'in Tire ilçesinde, kadına şiddetin son kurbanı polis eşinden bir süre önce boşanan iki çocuk annesi Gülden Çobanoğlu (31)

Çocuklarının gözü önünde eski eşini öldürdü

İzmir'in Tire ilçesinde öfkeli koca, eski eşine kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın, küçük oğlunun gözleri önünde hayatını kaybetti.

İzmir'in Tire ilçesinde, kadına şiddetin son kurbanı polis eşinden bir süre önce boşanan iki çocuk annesi Gülden Çobanoğlu (31) oldu. Bodrum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Yüksel Erin (39) adlı polis memuru, eski eşi Gülden Çobanoğlu'nu Tire'de çalıştığı iş yerinde küçük oğlunun gözleri önünde vurdu. İddiaya göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Gülden Çobanoğlu, bir süre önce çocukları Muharrem Göktuğ Erin (12) ve Gökdeniz Erin'i (7) yanına alarak Tire'ye ailesinin yanına yerleşti. Haziran ayında mahkeme kararı ile resmen boşanan çift ayrılmalarına rağmen sorun yaşamaya devam etti. Eşinden ayrılmayı bir türlü kabullenemeyen zanlı polis Y.E, yıllık izine çıkarak soluğu Tire'de aldı.

ANNESİNİN ÖLDÜRÜLMESİNE ŞAHİT OLDU

Sabah saatlerinde, eşinin sekreter olarak çalıştığı İnönü Bulvarındaki iş yerine plakasız bir motosikletle gelen zanlı Y.E, kısa süren tartışmadan sonra yanında taşıdığı silahına sarıldı. Öfkeli koca, 7 yaşındaki G.E'nin gözleri önünde eski eşine defalarca ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalan talihsiz kadın olay yerinde can verdi.

Katil zanlısı polis memuru Y.E ise motosikletine binip kayıplara karıştı. Cinayet mahallinde bulunan 9 mm'lik kovanlar, zanlının cinayeti beylik tabancası ile işlemiş olabileceği yönündeki görüşleri güçlendirdi.

Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"TEHDİT EDİLİYORDU"

Görgü tanıkları, zanlının tanınmamak için olay yerine motosiklet kaskı takarak geldiğini söyledi. Aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğulan talihsiz kadının yakınları, "Gülden, ayrıldığı eşi tarafından devamlı ölümle tehdit ediliyordu. Eski kocası çok sorunlu biriydi" şeklinde konuştular. Tire polisi, işlediği cinayetten sonra kaçan zanlı Y.E'yi yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Çocuklarının gözü önünde eski eşini öldürdü

Çocuklarının gözü önünde eski eşini öldürdü

Çocuklarının gözü önünde eski eşini öldürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem