Çocuklarının gözleri önünde öldüler

Kırıkkale'de bir çift, iki farklı aracın çarpması sonucu çocuklarının gözleri önünde art arda hayatını kaybetti. Çiftin 16 ve 6 yaşındaki kızları ise şoka girdi.Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan bir akrabasının düğün töreninden dönen Cengiz Batum idares

Çocuklarının gözleri önünde öldüler

Kırıkkale'de bir çift, iki farklı aracın çarpması sonucu çocuklarının gözleri önünde art arda hayatını kaybetti. Çiftin 16 ve 6 yaşındaki kızları ise şoka girdi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan bir akrabasının düğün töreninden dönen Cengiz Batum idaresindeki 06 DP 5426 plakalı araç, Kırıkkale-Samsun karayolunun 25'inci kilometresinde ihtiyaç molası verdi. İhtiyaç molasının ardından aracına binmek isteyen Cengiz Batum'a, plakası tespit edilmeyen bir araç çarptı. Bu arada eşine aracın çarptığını görerek yardıma giden Filiz Batum'a da arkadan gelen bir başka araç çarptı. Sürücü Cengiz Batum olay yerinde, eşi Filiz Batum ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Anne ve babalarının yaşadığı korkunç kazaya şahit olan Ezo (16) ve Hazal Batum (6) ise şoka girdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şoka giren kardeşlere müdahale etti.

Polis ekipleri ise, 2 kişinin ölümüne sebep olan sürücüleri bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler