Çocukların kavgasına büyükler karıştıi: 2 yaralı

Konya'da iki çocuğun kavgası büyüyünce aile fertleri kavgaya karıştı, 2 kişi yaralandı.Olay, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları henüz belirlen

Çocukların kavgasına büyükler karıştıi: 2 yaralı

Konya'da iki çocuğun kavgası büyüyünce aile fertleri kavgaya karıştı, 2 kişi yaralandı.

Olay, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunan iki ailenin çocukları henüz belirlenemeyen sebeple kavga etmeye başladı. Kavgayı gören aile fertleri de kavgaya karışınca çocuklardan birinin babası olan Y.K. eve giderek pompalı tüfek aldı.

Olayın büyümesi üzerine Y.K. karşı aileden Y.D. (32) ve E.T'yi (43) pompalı tüfekle yaraladı. Y.D. göğsünden ve bacağından, E.T. ise bacağından yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Y.D. Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, bacağından yaralanan E.T. Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı gerçekleştiren Y.K. ise kısa sürede yakalandı ve ifadesi alınmak üzere Lalebahçe Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem