''Çocuklarımın çirkin olmasına neden oldu''

Jian Feng isimli adam çok çirkin oldukları gerekçesiyle çocuklarına DNA testi yaptırdı. Feng, çocukların biyolojik babası olduğunu öğrendikten sonra ise karısının geçmişini araştırdı ve kadının Güney Kore’de 100 bin dolarlık estetik ameliyat yaptırdığını

''Çocuklarımın çirkin olmasına neden oldu''

Jian Feng isimli adam çok çirkin oldukları gerekçesiyle çocuklarına DNA testi yaptırdı. Feng, çocukların biyolojik babası olduğunu öğrendikten sonra ise karısının geçmişini araştırdı ve kadının Güney Kore’de 100 bin dolarlık estetik ameliyat yaptırdığını öğrendi.

'ÇOCUKLARIMIN ÇİRKİN OLMASINA NEDEN OLDU'
Çinli işadamı Lian Feng'in, evlenmeden önce tüm yüzüne estetik ameliyat yaptırdığını kendisinden saklayan karısına 'dolandırıcılık yaptığı ve çocuklarının çirkin olmasına neden olduğu' gerekçesiyle dava açtığı ve 120 bin dolarlık tazminat kazandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem