Çocuk tacizine 32 yıl !

Bolu'da, 7 yaşlarındaki dört ayrı çocuğa bisiklete bindirme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan şahıs için 32 yıl hapis cezası istendi.Edinilen bilgiye göre, Çıkınlar Mahallesi'nde 2014 yılının Mayıs ayında F.A. isimli şahı

Çocuk tacizine 32 yıl !

Bolu'da, 7 yaşlarındaki dört ayrı çocuğa bisiklete bindirme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan şahıs için 32 yıl hapis cezası istendi.

Edinilen bilgiye göre, Çıkınlar Mahallesi'nde 2014 yılının Mayıs ayında F.A. isimli şahıs iddiaya göre parkta oynayan 7 yaşlarındaki 4 çocuğa cinsel istismarda bulundu. Vatandaşların şahsın çocuklara cinsel tacizde bulunduğunu görmeleri üzerine kaçan şahıs çocuklardan birinin babası tarafından yakalandı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan F.A. için 32 yıl hapis cezası istendi.

Mahkemede hazır bulunan ve şahsı olaydan sonra yakalayan A.F. isimli çocuğun babası R.F., "Olay sırasında vatandaşların bağırmaları sonrasında şahsın peşine düştüm. Kendi otomobilimle kovaladım ve yere yatırıp etkisiz hale getirdim. Cezasını çekmesini istiyorum" dedi. Cinsel tacize uğrayan A.F., S.Ö. ve E.B. de duruşmada sanığı teşhis edip sürekli olarak vücutlarına dokunduğunu ifade ettiler.

Sanık F.A.'nın avukatı müvekkilinin sağlık raporu olduğunu ve askerlik yapmadığını söylemesi üzerine mahkeme heyeti raporların getirilmesi için mahkemeyi ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler