Çocuk cezaevinde yangın çıktı!

İzmir'in Bergama İlçesindeki M Tipi Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, iki çocuk tutuklu arasındaki kavga sırasında yangın çıktı.Alınan bilgiye göre, 10 kişilik C-2 koğuşundaki çocuk tutuklular R.G. (18) ile D.D. (18) arasında henüz belirlenemeyen bir ne

Çocuk cezaevinde yangın çıktı!

İzmir'in Bergama İlçesindeki M Tipi Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, iki çocuk tutuklu arasındaki kavga sırasında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, 10 kişilik C-2 koğuşundaki çocuk tutuklular R.G. (18) ile D.D. (18) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga başladı. Kavga sırasında koğuşta yangın çıktı. Yangında R.G. ve D.D. yaralandı. Olaya müdahale etmek isteyen Ahmet Filiz adlı gardiyan da dumandan etkilendi.

Yaralılardan R.G. İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, D.D. ile gardiyan Ahmet Filiz Bergama Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Koğuşta çıkan yangın söndürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem