Çocuğunu alevlerin arasında zannedince...!

Yangın sırasında içerden çıkamayan yaşlı bir kadın vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Çocuğunun alevlerin arasında kaldığını zanneden bir annenin feryatları ise görenleri duygulandırdı.Olay, saat 15.00 sıralarında İçerenköy Mahallesi Huzur Hoca Caddesi De

Çocuğunu alevlerin arasında zannedince...!

Yangın sırasında içerden çıkamayan yaşlı bir kadın vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Çocuğunun alevlerin arasında kaldığını zanneden bir annenin feryatları ise görenleri duygulandırdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında İçerenköy Mahallesi Huzur Hoca Caddesi Derya Sokak'ta yaşandı. İddialara göre, yangın 2 çocuğun dairede bulunduğu sırada başladı. Anne ve babası evde olmayan çocuklar dumanların yükselmesinden sonra hemen dışarıya kaçtı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar ise itfaiye ekiplerine haber verdi. Çatısı ahşah olan daire dakikalar içinde alevlere teslim olunca büyük korku ve panik yaşandı. Çocuklarının içerde kaldığını sanan Nuray Önder, feryatlar içinde binaya girmeye çalıştı. Anneyi çevredeki vatandaşlar güçlükle engelledi. Önder, daha sonra dışarıda bekletilen oğlunun yanına götürüldü. Karşısında çocuğunu gören Önder, mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Evinin alevlere teslim olmasını çaresizlik içinde seyreden Galip Önder ise çocuklarının kibritle oynamış olabileceğini, yangının bu yüzden çıkmış olma ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarından sonra kontrol altına alındı.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında büyük maddi hasar meydana geldi. Görgü tanıkları alevlerin aniden daireyi sardığını, müdahale edemediklerini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler