Cizre’de sokağa çıkma yasağı 4. gününde

Şırnak Valiliğinin, Cizre ilçesinde ilan ettiği sokağa çıkma yasağı 4'üncü gününe girdi.Şırnak Valiliğinin, Cizre ilçesindeki terör örgütü PKK mensuplarının varlığı nedeniyle 4 Eylül'de saat 20.00 sıralarından, ikinci bir emre kadar ilan ettiği sokağa çık

Cizre’de sokağa çıkma yasağı 4. gününde

Şırnak Valiliğinin, Cizre ilçesinde ilan ettiği sokağa çıkma yasağı 4'üncü gününe girdi.

Şırnak Valiliğinin, Cizre ilçesindeki terör örgütü PKK mensuplarının varlığı nedeniyle 4 Eylül'de saat 20.00 sıralarından, ikinci bir emre kadar ilan ettiği sokağa çıkma yasağı 4'üncü gününe girdi. İlçede, terör örgütü mensupları tarafından kazılan hendekleri kapatmak için yoğun çaba gösteren güvenlik güçlerinin, teröristlerin yakalanması için operasyonları da sürüyor. 4 gündür silah ve bomba seslerinin yankılandığı ilçede çıkan çatışmalarda, çok sayıda örgüt mensubunun yaralandığı ve yakalandığı öğrenildi. İlçedeki operasyonların Cudi, Sur, Yafes ve Cudi mahallelerinde yoğunlaştırıldığı da bildirildi.

Öte yandan, yasağın ilan edilmesi ile birlikte, elektrik, internet ve telefonların kesildiği ilçe ile halen iletişim sağlanamıyor. Şerafettin Elçi Havalimanında ise sefer iptalleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem