Cizre'de elektrik, telefon ve sular kesildi

Olayların başladığı günden bu yana Cizre İlçesi’nden Şırnak’a tedavi için 10 yaralı getirildi. Cizre İlçesi’nde yuvalanan ve güvenlik güçlerinin girişini engellemek için sokaklara hendekler kazan PKK’ya karşı cuma akşamı sokağa çıkma yasağı konularak başl

Cizre'de elektrik, telefon ve sular kesildi

Olayların başladığı günden bu yana Cizre İlçesi’nden Şırnak’a tedavi için 10 yaralı getirildi. Cizre İlçesi’nde yuvalanan ve güvenlik güçlerinin girişini engellemek için sokaklara hendekler kazan PKK’ya karşı cuma akşamı sokağa çıkma yasağı konularak başlatılan operasyon üçüncü günde devam ediyor.

cizre_8985.jpg
 
ELEKTRİK YOK, İNTERNET YOK

Sokağa çıkma yasağı ile birlikte ilçedeki telefon ve internet iletişimi kesilirken, ilçeye elektrik de verilmediği belirtildi.

cizre_5395.jpg

EKMEK ALMAK İÇİN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Cizre’de açılan fırın önünde ekmek kuyruğu oluştu. Çatışmaların yoğunlaştığı mahallelerde, güvenlik güçlerine direnen grupların sokakları perdelerle kapattığı görüldü. Çatışma sırasında park halindeki bir çok araca da kurşun isabet etti.

cizre_2015.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem