Cizre'de 2 ayrı yere eş zamanlı saldırı

 Şırnak'ın Cizre ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ilçe merkezinde bulunan PTT ve bir banka şubesine molotof bombası ile saldırı düzenledi. Cizre'de saat 20:30 sıralarda ilçe merkezinde bulanan PTT ve bir banka şubesine kimliği belir

Cizre'de 2 ayrı yere eş zamanlı saldırı

 

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ilçe merkezinde bulunan PTT ve bir banka şubesine molotof bombası ile saldırı düzenledi.
 
Cizre'de saat 20:30 sıralarda ilçe merkezinde bulanan PTT ve bir banka şubesine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafında molotof bombası ile saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu maddi hasar gören PTT ve banka şubelerinin bankamatikleri kullanılamaz hale geldi. 
 
İtfaiye ekipleri, saldırı düzenlenen 2 ayrı yere çok yakın olması nedeniyle zamanında yapılan müdahalenin ardından olay yerine emniyet birimleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis saldırganları yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler