Cizre ve Silopi yasağına yeni düzenleme

Şırnak Valiliği, Cizre ve Silopi'de kısmen devam eden sokağa çıkma yasağına yeni düzenleme getirdi. Düzenlemede sokağa çıkma yasağı gece 21.30 ile 04.30 saatleri arasında uygulanacak. Şırnak Valiliği, yeni düzenleme ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Valil

Cizre ve Silopi yasağına yeni düzenleme

Şırnak Valiliği, Cizre ve Silopi'de kısmen devam eden sokağa çıkma yasağına yeni düzenleme getirdi. Düzenlemede sokağa çıkma yasağı gece 21.30 ile 04.30 saatleri arasında uygulanacak.

Şırnak Valiliği, yeni düzenleme ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Cizre ve Silopi ilçe merkezlerinde bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin devamı için uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı 28 Mart 2016 Pazartesi gününden itibaren yeniden düzenlenmiş olup; buna göre her gün sabah saat 04.30 akşam saat 21.30 saatleri arasında kaldırılmış olup, akşam saat 21.30 sabah saat 04.30 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler