Cinsel istismardan son anda kurtuldu

Diyarbakır'da bir anne, suç duyurusunda bulunarak kızını cinsel istismarcıdan kurtardı   Diyarbakır'da bir anne, sosyal paylaşım sitesinde  kızıyla görüntülü görüşen ve yazışmalarını yaymakla tehdit ederek istismarda  bulunan kişi hakkında suç duyurusunda

Cinsel istismardan son anda kurtuldu
Diyarbakır'da bir anne, suç duyurusunda bulunarak kızını cinsel istismarcıdan kurtardı
 
Diyarbakır'da bir anne, sosyal paylaşım sitesinde  kızıyla görüntülü görüşen ve yazışmalarını yaymakla tehdit ederek istismarda  bulunan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.  Alınan bilgiye göre, anne Ş.K, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına  yaptığı suç duyurusunda, 12 yaşındaki kızının sosyal paylaşım sitesinde biriyle  görüntülü görüştüğünü ve bu kişinin bir süre sonra görüntülerini yaymakla tehdit  ettiği çocuğuna istismarda bulunduğunu belirtti.
 
Suç duyurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube  Müdürlüğü ekiplerince, zanlının sosyal medya hesabı takibe alındı. Yapılan  çalışma sonucunda istismarda bulunan kişinin Adana'nın Seyhan ilçesinde oturan  C.O. olduğu tespit edildi. Diyarbakır'da oluşturulan özel ekip, Seyhan'a giderek zanlıyı evinde  operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, işlemleri için Diyarbakır'a  getirildi. İncelemede, zanlının sosyal medya hesabında yaşı 18 yaşından küçük 300  kız çocuğunun yer aldığı ve bunlarla istismar içerikli birçok yazışma  gerçekleştirdiği tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem