Cinnet getiren şahıs 3 kişiyi vurdu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde cinnet getiren şahıs, av tüfeği ile 2'si kadın 3 kişiyi vurdu.Edinilen bilgilere göre, olay, dün akşam saatlerinde Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen İ.O. adlı şahıs

Cinnet getiren şahıs 3 kişiyi vurdu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde cinnet getiren şahıs, av tüfeği ile 2'si kadın 3 kişiyi vurdu.

Edinilen bilgilere göre, olay, dün akşam saatlerinde Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen İ.O. adlı şahıs ile P.A., A.A. ve E.A. arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine cinnet getiren İ.O., eline aldığı av tüfeği ile rastgele ateş etti. Olayda, P.A., A.A. ve E.A. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Dr. Abdullah Biroğul Kulp İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

İ.O.'yu gözaltına alınan jandarma, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem