Çimento Fabrikası’ndan çıkarılan işçiler ve vekil arasında ilginç diyalog...

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Arsin’de kurulan MOBESE sistemi açılışları ile Arsin Belediyesi araç parkına 6 yeni aracın katılması için tören başladı.

Çimento Fabrikası’ndan çıkarılan işçiler ve vekil arasında ilginç diyalog...

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon Arsin Organize Sanayi Sitesi içerisinde Arsin METEM (Endüstri Meslek Lisesi), Arsin İmam Hatip Lisesi, 100 yataklı pansiyon, Arsin Organize Sanayi Atık Su Arıtma Tesisi, Arsin’de kurulan MOBESE sistemi açılışları ile Arsin Belediyesi araç parkına 6 yeni aracın katılması için tören başladı.

Tören öncesi taşınacak olan Çimento Fabrikası’ndan 3 ay önce işten çıkarılan 20 kadar işçi Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile görüşüp sorunlarını dile getirdi. Bu sırada işçilerle Vekil arasında ilginç diyalog yaşandı;

İşçiler: Sayın Vekilim bakanımızla görüşmek istiyoruz. Söz verildi sözler tutulmadı. İşsiz kaldık.

Vekil: Tamam olur. Söylerim kendisine.

İşçiler: 40 yaşından sonra işsiz kaldık. Kimse almıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Büyükşehir belediyesine gittik ters davrandılar. İl Başkanı söz verdi. Hala birşey yapılmadı.

Vekil: Siz usta değil misiniz?

İşçiler: Çoğumuz usta.

Vekil: Sen ne ustasısın.

İşçilerden biri: 4-5 tanemiz kaynak ustası.

Vekil: Yahu Trabzon’da kaynakçı eksik. Siz gidin şu firmaya o kaynakçı arıyor. Siz işsiz kalmazsınız. Ustasınız. Her biriniz usta.

İşçiler: Gidiyoruz asgari ücret veriyorlar.

Vekil: Başlarken öyle olur. sabredin iyi işinizi yapın Maaşınız normale döner.

İşçiler: Biz işsizlik maaşı almak istemiyoruz, çalışmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler