Çiftçiye prim müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarımsal destekleme kapsamında 58 bin üreticiye toplam 77 milyon lira hububat ve bakliyat primi ödemesi yapacak.Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakanlık, işlemleri biten 23 ilde 58 bin üreticiye toplam 77 milyon l

Çiftçiye prim müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarımsal destekleme kapsamında 58 bin üreticiye toplam 77 milyon lira hububat ve bakliyat primi ödemesi yapacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakanlık, işlemleri biten 23 ilde 58 bin üreticiye toplam 77 milyon lira hububat ve bakliyat primi ödemesi yapacak. Yarın başlayacak olan ödeme işlemleri, TC kimlik veya vergi kimlik numarasının son hanesine göre 5 iş gününde tamamlanacak. Ödeme takvimi ve illere ilişkin detaylı bilginin www.tarim.gov.tr adresinde yer aldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem