Çiftçilere kötü haber!

Mazot ve gübre pahalılığının belini büktüğü, aynı zamanda kuraklık riskiyle karşı karşıya kalan çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2014 yılında yapılması gereken t

Çiftçilere kötü haber!
Mazot ve gübre pahalılığının belini büktüğü, aynı zamanda kuraklık riskiyle karşı karşıya kalan çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2014 yılında yapılması gereken tarımsal destekleme ödemeleri yapılmayacak.
KARAR RESMİ GAZETE'DE
2014 Yılında Tarımsal Sulamaya İlişkin Elektrik Borcu Bulunan Çiftçilere Bu Borçları Ödeninceye Kadar Destekleme Ödemesi Yapılmamasına İlişkin Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
DESTEK ÖDEMESİ YAPILMAYACAK
Ekli "2014 Yılında Tarımsal Sulamaya İlişkin Elektrik Borcu Bulunan Çiftçilere Bu Borçları Ödeninceye Kadar Destekleme Ödemesi Yapılmamasına İlişkin Karar"ın yürürlüğe konulması; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulu'nca kararlaştırıldı.
Buna göre, tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2014 yılında yapılması gereken tarımsal destekleme ödemeleri yapılmayacak.
Karar bugün itibariyle yürürlüğe girdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem