Cicişleri kulise kilitledi

Ünlü DJ Taha Özer'in önceki akşam düzenlediği galada ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.Etiler Vitrin Club'ta düzenlenen gala parti saatler öncesinden doldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Galaya "Ciciş kardeşler" olarak tanınan Esra Ceyhan kardeşler de kat

Cicişleri kulise kilitledi

Ünlü DJ Taha Özer'in önceki akşam düzenlediği galada ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Etiler Vitrin Club'ta düzenlenen gala parti saatler öncesinden doldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Galaya "Ciciş kardeşler" olarak tanınan Esra Ceyhan kardeşler de katıldı.

CİCİŞLERİ KULİSE KİLİTLEDİ

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Esra Ceyhan cesur kıyafetleriyle geceye katılanları büyüledi. Taha Özer'in yakın dostları Cicişlere katılımcılar fazla ilgi gösterince Özer Esra Ceyhan kardeşi bir süre kulise kilitlemek zorunda kaldı.

REKOR KIRDI

Organizatörlüğünü Alper Karavan'ın yaptığı "Rich Party" kapsamında Etilerde düzenlediği ilk galasıyla büyük beğeni toplayan DJ Özer partiyi mobil canlı yayın programı Periscop'tan da canlı yayınlandı. 2 saat süren gösteriyi 230 bin kullanıcı Periscop'tan an be an takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler