CHP'lileri kızdıran fotoğraf!

AK Parti İzmir il binasına asılan fotoğrafta Atatürk'ün elinde tesbih olduğu görülüyor...İzmir'in Çankaya Semti'ndeki bir iş hanının üç katında hizmet veren AK Parti İl Başkanlığı, bir ay önce Bayraklı'da Salhane İş Merkezi'nde yüksek güvenlikli akıllı bi

CHP'lileri kızdıran fotoğraf!

AK Parti İzmir il binasına asılan fotoğrafta Atatürk'ün elinde tesbih olduğu görülüyor...

İzmir'in Çankaya Semti'ndeki bir iş hanının üç katında hizmet veren AK Parti İl Başkanlığı, bir ay önce Bayraklı'da Salhane İş Merkezi'nde yüksek güvenlikli akıllı binaya taşındı.
 
Bin 500 metrekare genişliğindeki binada İl Başkanı ve 13 yardımcısının yanı sıra bakanlar, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları için ayrı odalar, geniş bekleme salonları, arşiv ile senato tipi toplantı odası yer alıyor.
 
AK Parti'nin her odasına ve koridorlara Başbakan ile Atatürk'ün fotoğrafları da asıldı. Ancak Atatürk'ün sol elinde tesbih bulunan fotoğrafının tercih edilmesi dikkat çekti. Foto Remzi'nin sahibi Remzi Dinç'in il yönetim kurulu üyesi olduğu partide, fotoğrafların altında, 'Foto Remzi' imzası yer aldı.
 
"ÖYLE DENK GELMİŞ"
 
Binanın tadilatı ve döşenmesinde sorumluluk alan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, tespihli Atatürk fotoğrafını özellikle seçmediklerini söyledi. Badem, "Kurumsal kimlik nedeniyle tek tip fotoğraf kullandık. İl Başkanlığı'nın 15 odasının yanı sıra 30 ilçe başkanlığında da aynı fotoğrağlar yer alıyor. Özel bir seçim değil, öyle denk gelmiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler