CHP'liler Genel Kurulu terketti

 TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu kürsüye çıkınca, CHP milletvekilleri TBMM Genel Kurulunu topluca terk etti.Genel Kurulda, 10. turda; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Karayolları

CHP'liler Genel Kurulu terketti

 

TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu kürsüye çıkınca, CHP milletvekilleri TBMM Genel Kurulunu topluca terk etti.

Genel Kurulda, 10. turda; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığı, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü ve Devlet Personel Başkanlığının bütçeleri görüşülüyor.

Daha sonra, TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu kürsüye geldi. Bu sırada CHP milletvekilleri toplu olarak Genel Kurulu terk etti.

AK PARTİ'DEN USLU'YA ALKIŞLI DESTEK

AK Parti'liler, CHP'lileri alkışlayarak bu protestoya tepki gösterdi. CHP milletvekilleri, Uslu kürsüden ayrıldıktan sonra yeniden Genel Kurul salonuna geldi.

Uslu, yaptığı konuşmada, Mesleki Yeterlilik Kurumunun, nitelikli iş gücüne erişimi kolaylaştırması bakımından son derece önemli bir kurum olduğunu söyleyerek, mesleki yeterliliğin geliştirilmesinin vasıflı işgücüne ulaşılmasını sağlayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem