CHP'li vekili annesi kurtardı!

İstanbul'da 1 Mayıs'ı kutlamak isteyenlere polis Sabah saatlerinden başlayarak çok sert müdahalede bulundu. Müdahalenin en yoğun olduğu noktalardan birisi de Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı oldu.Bu noktada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey poli

CHP'li vekili annesi kurtardı!

İstanbul'da 1 Mayıs'ı kutlamak isteyenlere polis Sabah saatlerinden başlayarak çok sert müdahalede bulundu. Müdahalenin en yoğun olduğu noktalardan birisi de Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı oldu.

Bu noktada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey polisin sıktığı gazdan etkilendi. CHP Beşiktaş İlçe Binası'na sığınan Pavey daha sonra da polisin gözaltına almak istediği bir göstericiyi böyle savundu.

Bu arada polisle arbede yaşayan Pavey de gözaltına alınmak istenince annesi Ayşe Önal 'O benim kızım' diyerek polislerinin kızını götürmesine karşı çıktı. Uzun bir arbedenin ardından polis; genci, Şafak Pavey'i ve Ayşe Önal'ı serbest bıraktı.

KALKAN OLDU

Şafak Pavey geçtiğimiz günlerde Radikal gazetesine verdiği söyleşide, "Taksim'e gidecek misiniz?" sorusuna, "Tabii ki... Herkesle birlikte kalkan olmaya çalışırken bunu başaramazsam herkesle birlikte kurban olacağım" yanıtını vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler