CHP'li vekilden seçimi kazanmanın formülü

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Manisa'da partisinin sandık kurulu görevlilerinin eğitiminde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını söyledi.Formülü açıklayan Nazlıaka, "Şu anda CHP'nin belediye meclis üyesi oy oranı ile MHP'n

CHP'li vekilden seçimi kazanmanın formülü

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Manisa'da partisinin sandık kurulu görevlilerinin eğitiminde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını söyledi.

Formülü açıklayan Nazlıaka, "Şu anda CHP'nin belediye meclis üyesi oy oranı ile MHP'nin oy oranı toplandığında, üzerine bir de diğer üç partiye oy veren 568 bin kişi eklendiğinde, biz zaten 1'inci turda Cumhurbaşkanı olarak çatı adayını seçtirebiliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'li sandık görevlilerine önemli görevler düştüğünü de belirten Nazlıaka, görevlilerin sandıklarda disiplinli bir şekilde çalışmalarını istedi. Nazlıaka seçim sonuçlarının genel seçimleri de önemli derecede etkiyeceğini vurguladı, "Cumhurbaşkanlığı seçimi çok kritik bir seçim. Ama her şeyin ötesine rejim değişikliği yaratmak isteyen zihniyete ders vermek için çok önemli bir avantaj bizim için" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem