CHP'li Koç'tan Hacıosmanoğlu'na sert sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert sözlerle karşılık verdi.Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında

CHP'li Koç'tan Hacıosmanoğlu'na sert sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert sözlerle karşılık verdi.

Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri nedeniyle isim vermeden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu eleştiren Koç, şu ifadeleri kullandı: "Önemli bir spor kulübümüzün başkanı da boyuna posuna bakmadan, siyasete atıf yapıyor, CHP Genel Başkanı'na atıf yapıyor dün. Kazlıçeşme'de otobüsün üstüne çıkıp siyaset yapmaya heves eden kişi. Karadenizliler mert olur, yiğit olur. Eğer hakkını vermek istiyorsan bırak Anadolu'da devrim yapan o kulübün başkanlığını, git siyasete gir. Başbakanın dizinin dibinde emir kulu olarak milletvekilliği yap. Herkes haddini bilsin."

İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir tepki de Gürsel Tekin'den -Sayfa 2'de-


 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin bir televizyon programında CHP'ye sandıkta hesap soracaklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sert tepki gösterdi. "Anadolu'da çok güzel bir deyim var" diyen Tekin, "Eşşeği dövemiyorsan, semerini döversin. Sayın Başkanın CHP'yle ne alıp veremeyeceği var? Niye CHP'den hesap soracak. Hukuksuzluğu CHP mi yaptı? Bütün bu olup bitenleri CHP mi yaptı? CHP iktidarında mı polis denetliyordu? Bu dinleme cihazları bizim ellerimizde miydi sayın Başkan?" diye konuştu.

CHP'YE SALDIRMANIN BİR BEDELİ OLACAK

Tekin Hacıosmanoğlu'na yönelik tepkisini şöyle sürdürdü:

"AKP'yi dövmenin bedeli çok ağır. Başbakanı eleştirmenin bedeli çok ağır. Ee ne olacak CHP eleştirilsin. Ne bedeli var kardeşim ? Hiç bir bedeli yok. Ama bedeli olacak. Herkes cok iyi bilsin öyle CHP'yi dövmek, CHP'yi acımasızca iftira atmanın bedelleri çok ağır olacak. CHP 90 yıllık bir siyasal partidir. Hiç birşeyi yoksa, devleti yoksa, onun örgütü vardır.

TRABZON HALKI ADINA KONUŞAMAZSIN

Tekin'e eşlik eden heyetin içinde yer alan Trabzonspor Kongre Üyesi Mustafa Sarmusak'ı yanına alan ve gazetecilere gösteren Tekin, "Sayın Başkan, Trabzonspor kongre üyesi yanımda. Sayın başkan, öyle atma. Trabzon halkı adına konuşamazsın" dedi.

KONGRE ÜYESİNDEN TEPKİ

Trabzonspor Kongre üyesi Mustafa Sarmusak da "Trabzonspor taraftarı kendi özgür iradesiyle her yere oyunu verir. Öyle Hacıosmanoğlu'nun demesiyle sandığa gidip hiç kimseye ceza vermez. Bunu herkesin böyle bilmesini isterim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem