CHP'li başkanın aracı kundaklandı

 İlk kundaklama olayı akşam saatlerinde Pehlivan Mahallesi'nde meydana geldi. CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, evinin önünde park ettiği 06 UGL 30 plakalı Toyota marka araca, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce molotof kokteyli atıldı. Alevler arasında

CHP'li başkanın aracı kundaklandı

 İlk kundaklama olayı akşam saatlerinde Pehlivan Mahallesi'nde meydana geldi. CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Baş, evinin önünde park ettiği 06 UGL 30 plakalı Toyota marka araca, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce molotof kokteyli atıldı. Alevler arasında kalan aracı gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürürken, aracın motor kısmında hasar oluştu.

Diğer olay ise yine aynı saatlerde Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi'nde meydana geldi. Bir özel okulun ismi açıklanmayan müdürüne ait otombil, yine yine kimliği belirsiz kişinin attığı molotof kokteyli ile yakılmak istendi. Kapılarında büyük hasar meydana gelen araçtaki yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

CHP Hakkari il Başkanı Mehmet Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP il Başkanı olarak bunu hakketmediğini belirterek, "Yılardır Hakkari halkına her türlü hizmette bulunmuş bir insanım. Tabi bir iki tane soytarının yapmış olduğu bir olayı herkese mal etmek de yanlıştır. CHP il Başkanı olarak halkıma hizmet etmeyi yine sürdüreceğim. Hiç kimse beni bu yoldan alı koyamaz. Yanmış bir arabadır. Bin tane araba da yansa yine halkıma hizmet etmeye devam edeceğim. Yani iki tane soytarının yapmış olduğu olayı kesinlikle beni sindirme olayı gibi görüyorum. Ama bundan emin olun ki, bu beni asla yıldırmayacaktır. En son düşündüğüm olaylardan biriydi. Hiç aklımın ucundan bile geçmezdi. Tabi üzücü bir olaydır. Beni üzdüğü gibi bütün Hakkari halkını da üzmüştür. Bundan eminim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler