CHP’li adaya Nevruz saldırısı

Antalya’da CHP Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Öner’in seçim konvoyu, Nevruz ateşi yakan grubun taşlı saldırısına uğradı.Olay, gece yarısı Kepez ilçesi Habipler Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Seçim çalışmaları için ziyaret ettiği

CHP’li adaya Nevruz saldırısı

Antalya’da CHP Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Öner’in seçim konvoyu, Nevruz ateşi yakan grubun taşlı saldırısına uğradı.

Olay, gece yarısı Kepez ilçesi Habipler Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Seçim çalışmaları için ziyaret ettiği mahalleden ayrılan Erdal Öner’in konvoyu, refüj üzerinde ateş yakan, konteynerleri deviren ve yolu taşlarla kapatan grubun taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda Öner’in içinde bulunduğu minibüsün camı ve bir otomobilin camı kırıldı.

Olayın ardından Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran Öner, yaşananların üzücü ve talihsiz olduğunu belirterek, “Nevruz kutlamaları yapan bir grup yolu kapatmış. Bir grup gencin taşlı saldırısına uğradık. Üzücü olaylar. Tahrik etmeye çalışıyorlar. Umarım bir daha yaşanmaz " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem