CHP'den TL'nin simgesine yorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türk Lirası’nın yeni simgesini eleştirirken, "Merkez Bankası bağımsızlığının ulaştığı son nokta Tayyip Erdoğan’ın adının baş harflerini paramızın simgesi yapmak oldu" dedi.Öztrak, Türk Lirası’nın yeni simgesine ili

CHP'den TL'nin simgesine yorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türk Lirası’nın yeni simgesini eleştirirken, "Merkez Bankası bağımsızlığının ulaştığı son nokta Tayyip Erdoğan’ın adının baş harflerini paramızın simgesi yapmak oldu" dedi.

Öztrak, Türk Lirası’nın yeni simgesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Öztrak açılmamasında, "Merkez Bankası bağımsızlığının ulaştığı son nokta Tayyip Erdoğan’ın adının baş harflerini paramızın simgesi yapmak oldu. Böylece padişah olma özlemini her fırsatta sergileyen Başbakana, adına sikke basarak en güzel hediyeyi verdi.

Artık paramızın değerinden sonra Başbakan’ın simgesi de sıcak paracılara emanet edilmiş oldu. Bu cüret ve ibret tablosunu halkımızın dikkatine sunarken, Başbakanlığın tuğra basma hazırlığına ne zaman başlayacağının da merak edildiğini hatırlatmak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem