CHP otobüsüne taşlı saldırı

Beyoğlu’nda güzergahını değiştirmeyen CHP seçim otobüsüne taşlı saldırı düzenledi. Saldırganlar çevik kuvvet polisi tarafından uzaklaştırıldı.Olay, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Yolda hareket halinde bulunan ve güzergahını d

CHP otobüsüne taşlı saldırı

Beyoğlu’nda güzergahını değiştirmeyen CHP seçim otobüsüne taşlı saldırı düzenledi. Saldırganlar çevik kuvvet polisi tarafından uzaklaştırıldı.

Olay, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Yolda hareket halinde bulunan ve güzergahını değiştirmeyen CHP seçim otobüsü kalabalık bir grup tarafından taşlandı. Bunun üzerine devreye giren çevik kuvvet ekipleri taşlı saldırıyı yapan eylemcileri bölgeden uzaklaştırdı. Bu sırada olayı takip eden bir grup gazeteci de grubun saldırısına uğradı. Olayın ardından seçim otobüsünde maddi hasar oluştu.

Polis yaşanan olayın ardından çevrede aldığı güvenlik tedbirlerini üst seviyeye çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem