CHP li Aygün, Sam'a destek verdi

Ünlü Sanatçısı Leman Sam’ın “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır” diyerek tepki topladı.Sam’ın bu başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere siyasiler de sert tepki gösterirken Leman Sam, Twitter hesabı

CHP li Aygün, Sam'a destek verdi

Ünlü Sanatçısı Leman Sam’ın “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır” diyerek tepki topladı.

Sam’ın bu başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere siyasiler de sert tepki gösterirken Leman Sam, Twitter hesabından kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Sam, “Bazılarınızla aynı cinsten olmaktan utanç duyuyorum, sahtekar, cahil ve çürüksünüz, kızamıyorum bile, yemin ederim. Belli ki bazılarının acayip sinirini bozuyorum. E bu da iyi bir şey. Cahiller kurban pagan dinlerinde İslam yokken de vardı. İslamda yok sadece, saldırmak için akbabalar gibi aportta bekliyorsunuz, akıllanın” ifadelerini kullandı.

-CHP’DEN DESTEK-

İktidar partisi siyasetçilerinin tepkisini toplayan Sanatçı Sam’a CHP’den ise destek geldi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Twitter hesabından “Leman Sam, AKP'li malum şahıslara yanıtı hemen yapıştırmış: 'Bazılarınızla aynı cinsten olmaktan utanç duyuyorum, sahtekar, cahil ve çürüksünüz, kızamıyorum bile, yemin ederim. Belli ki bazılarının acayip sinirini bozuyorum, e bu da iyi bir şey.' Açık sözlü ve yürekli kadın vesselam” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler