CHP İzmir Milletvekili Balbay TBMM'de

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay,  eşi Gülşah Balbay ile birlikte Meclis'i gelişinde partisinin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Bülent Tezcan tarafından karşılandı.Gazetecilerin soruları üzerine Balbay, "Bu ka

CHP İzmir Milletvekili Balbay TBMM'de

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay,  eşi Gülşah Balbay ile birlikte Meclis'i gelişinde partisinin Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Bülent Tezcan tarafından karşılandı.

Gazetecilerin soruları üzerine Balbay, "Bu kapıdan gazeteci olarak çok girdim. İlk defa milletvekili olarak giriyorum. Gerçekten heyecanlıyım. Bu Meclis'i çok önemsiyorum. Ne olursa olsun her şeyin üzerinde. Kendimce 550 kişiyle birlikte yapabileceğimiz çok şey var diye hayal ediyorum. İlk adımı beraber atıyoruz."

Balbay, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makam odasına geçti.

Bu arada Balbay, asansöre giderken karşılaştığı BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile de kucaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem