CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var!

Başbakan Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak.Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede

CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var!

Başbakan Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak.

Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede sahtecilik, polisi şehit etmek. Polise silahlı saldırı. İşte size bir gazeteci daha. Böyle gazeteci olur mu? Ama bunlar CHP'nin genel başkanına göre gazeteci."dedi.
 
"CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var!"
 
Başbakan sözlerine, "CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var, o ajandayı asla açamaz. CHP Genel Başkanı şu an Çin'de. Kendisi o koltuğa oturduğu andan itibaren Türkiye'yi gazetecileri hapse atanlar olarak lanse etti ve ediyor. Nereye gittiyse Çin'den daha fazla tutuklu gazeteci var dedi. Şimdi kendi Çin'de" açıklamalarıyla devam etti.
 
Başbakan'ın konuşmasından satır başları:
 
2013 ile birlikte seçim heyecanını canlı hissettiğimiz bir döneme girdik. Muhalefet 10 yıl boyunca yaptıkları gibi insan merkezli bir siyaset güdemeyeceklerdir. Onlar bizle hizmette yarışamaz.
 
Biz de onlarla karalama siyasetinde yarışamayız. Biz yine yaptıklarımızla halkın karşısına çıkacağız. Biz devam eden projelerimizle milletimizden yetki isteyeceğiz. Elbette muhalefetin kasıtlı olarak yaydığı yalan, karalama kampanyalarıyla karşılaşacağız. Milletimizin yalanlara itibar etmemesi için anında yalanların delil ve belgelerini müfterilerin suratına çarpacağız.
 
"Son derece hassas bir süreçten geçiyoruz"
 
Bizler bu makamlara paye sahibi olmak için gelmedik. Ağır sorumlulukları ifa için geldik. Son derece hassas bir süreçten geçiyoruz. Türkiye'de terör sorununun çözümüyle ellerindeki rantı kaybedecek çevreler var. Bunlar her yola tevessül edeceklerdir, ediyorlar. Milletimizin bunlara itibar etmemesi için teşkilatımız bu söylentilerin üzerine gitmeli.
 
AK Parti hükümeti olarak yasaların dışında, milletimizin değerleriyle uyumlu olmayan hiçbir iş ve çabanın içinde olmadık, olmayız. Acıyı dindirmek için, Türkiye'nin ayağına bağ olan sorunu sonlandırmak için ne gerekiyorsa meşru dairede onu yapıyoruz. Bize bu anlayış dışında atfedilen her niyet iftiradır.
 
"Millet Başbakan'ı anlıyor ama siz anlamıyorsunuz"
 
MHP Genel Başkanının iftira ve hakaretlerine itibar etmeyeceğimize beyan ettik. Söylediklerini onun çirkin üslubuyla aktarmam mümkün değil. Bu muhteşem matematik yeteneğinden ve siyasi çözümlemelerinden dolayı sayın Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Sayın Bahçeli, sorun Başbakan'da veya millette değil, sorun sizde.
 
Millet Başbakan'ı anlıyor ama siz anlamıyorsunuz. CHP sürekli milletin tercihlerini aşağılıyor, MHP'de aynı yolan girmiştir. Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam ne demekse bu da odur.
 
"Milletimiz kimin ne olduğunu görecektir"
 
Bu süreçte herkes sorumluluklarının farkında olmalı, hassas olmalı. Bu süreç samimiyet testidir. Kimin barıştan yana olduğunu gösterecek bir süreçtir. Çözümü bütün kalbimizle arıyoruz, bunun için de vakarımızdan asla vazgeçmeyiz. Terörle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.
 
Terör örgütü silahını bırakana kadar güvenlik güçlerimiz operasyonlara devam edecek. Yarın ve öbür gün, Diyarbakır, Tunceli, Kahramanmaraş ve Mersin'de yapılacak gösterilerde güvenlik güçlerimiz teyakkuzda olacaktır. Siyasetçiler de dikkatli olmalıdır. Milletimiz kimin ne olduğunu görecektir. 
 
"Çok hassas bir dönemden geçiyoruz"
 
Terör meselesine kesin çözüm üretmek için çalışmalarımızı kararlılıkla devam etttiriyoruz. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bütün arkadaşlarımdan bu hassasiyet içinde sürece uygun hareket etmelerini rica ediyorum.
 
"Milletimizin beynini yıkamak için çabalıyorlar"
 
Biz Ak Parti olarak yasaların dışında, milletimizin değerleriyle bağdaşmayan hiçbir gayretin içinde olmadık. Milletimizin beynini yıkamak için çabalıyorlar. Terör sorununu bitirmek için, ne gerekiyorsa yapacağız. Milletimizin hassasiyetini istismar edenlere fırsat vermeyeceğiz.
 
"MHP genel başkanı öyle bir pas attı ki..."
 
Dün MHP genel başkanı bilinçsizce öyle bir pas attı ki bunu taça atmak mümkün değil. Onun çirkin uslubuyla cevap vermem mümkün değil. Başbakan öyle oy aldı, böyle oy aldı dedi. Muhteşem matematik çözümlemesinden dolayı Sayın Bahçeli’y AK Parti'yle ilgili öngörüsünden dolayı tebrik ediyorum. Demek ki sorun sizde. Millet bizim yanımızda. CHP yıllardır milleti anlamıyor, iletişim kuramıyor. MHP’de CHP ile aynı safha girmiştir.
 
"Kimin barıştan yana olduğunu herkes görecek"
 
Bu süreçte herkes sorumluluklarının farkında olmalı, hassas olmalı. Bu süreci istismar edenler kendileri kaybeder. Bu süreç bir samimiyet sınavıdır. Kimin barıştan yana olduğunu gösterecek bir süreçtir. Çözümü bütün kalbimizle ümit ediyoruz. Birileri buradan farklı anlamlar çıkarmasın.
 
"Sataşmalara karşı soğukkanlı olacağız"
 
Bu süreçte her türlü sözlü ve fiili sataşmalara karşı soğukkanlı olacağız. Terör örgütü silahlarını bırakıncaya kadar güvenlik güçlerimiz operasyonlarına devam edecek. Yarın ve cuma günü Diyarbakır ve Tunceli'de cenazelerde olaylar karşı güvenlik güçlerimiz görevleri başında olacak. Güvenlik güçlerimiz tahrik ve sabotajların önüne geçmek için son derece hassas davranacaklardır.
 
"CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var"
 
BDP, Türkiye'yi sorumlu tutmak için kışkırtıcı bir tavrın içine girdi. Bu ucuz siyasettir bir bunu yutmayız. Kof bir kabadayılık da CHP’li milletvekili yaptı. Merak ediyorum bu CHP Atatürk'ün partisi değil mi?
 
CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var, o ajandayı asla açamaz. CHP Genel Başkanı şu an Çin'de. Kendisi o koltuğa oturduğu andan itibaren Türkiye'yi gazetecileri hapse atanlar olarak lanse etti ve ediyor. Nereye gittiyse Çin'den daha fazla tutuklu gazeteci var dedi. Şimdi kendi Çin'de.
 
"Marinaya bomba koydu, böyle gazeteci olur mu?"
 
H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak. Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede sahtecilik, polisi şehit etmek. Polise silahlı saldırı. İşte size bir gazeteci daha. Böyle gazeteci olur mu? Ama bunlar CHP'nin genel başkanına göre gazeteci. 
 
"Üzüm üzüme bakarak kararırmış"
 
Türkiye'de gazeteciler hapiste dedirten Kılıçdaroğlu bu gazetecilere sahip çıkıyor. Durumu kendisine defalarca izah ettik. Üzüm üzüme bakarak kararırmış. Onlar kendi dertleriyle, hezeyanlarıyla meşgulken biz milletimizi birleştirici olacağız.
 
Büyük düşüneceğiz. Irk, dil ve din ayrımını asla kapımızdan içeri sokmayacağız. Sizlerden özellikle bu soğuk günlerde milletimizle diyoloğunuzu daha da artırmanızı rica ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler