CHP Adayını belirleyecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere yarın tura çıkıyor. CHP Genel Başkanı yarın Türk-İş ile bir araya gelecek. Daha sonra meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle görüşecek. Ardından milletvekilleri ve Parti Meclisi'ni

CHP Adayını belirleyecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere yarın tura çıkıyor. CHP Genel Başkanı yarın Türk-İş ile bir araya gelecek. Daha sonra meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle görüşecek. Ardından milletvekilleri ve Parti Meclisi'nin görüşünü alacak.

"NASIL BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORSUNUZ?"

CHP Genel Başkanı, "Nasıl bir Cumhurbaşkanı istiyorsunuz turlarına" yarın başlıyor. CHP lideri yarın saat 9.30'da Türk-İş'i ziyaret edecek. Türk-İş Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşecek.

İNGİLTERE DÖNÜŞÜ TURLARA DEVAM

İngiltere dönüşünde turlarına devam edecek olan Kılıçdaroğlu aralarında DİSK ve Hak-İş'in de bulunduğu sivil toplum örgütleri ve meslek odalarını ziyaret edecek.

MİLLETVEKİLLERİNE ANKET

CHP Genel Başkanı daha sonra milletvekillerinin görüşünü alacak ve milletvekillerine "Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi görmek istersiniz?" sorusunun yer aldığı anket formu dağıtılacak.

1 GÜNLÜK KAMP DA GÜNDEMDE

Edinilen bilgiye göre milletvekillerinin katılacağı bir günlük bir kamp yapılması da gündemde.

CHP Genel Başkanı daha sonra Parti Meclisi üyeleriyle konuyu değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem