Cezaevinde çatışma: 5 yaralı

 Sincan Cezaevi'nde tutuklu yakınları çatıştı. Yaralılar var. İlk alınan bilgilere göre; iki hasım ailenin birbiriyle çatıştığı bildirildi.Adalet Bakanlığı Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampusü ziyaretçi girişinde bir kişinin ateş açması sonucu 5 kişi yaral

Cezaevinde çatışma: 5 yaralı

 

Sincan Cezaevi'nde tutuklu yakınları çatıştı. Yaralılar var. İlk alınan bilgilere göre; iki hasım ailenin birbiriyle çatıştığı bildirildi.

Adalet Bakanlığı Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampusü ziyaretçi girişinde bir kişinin ateş açması sonucu 5 kişi yaralandı. Olayın ardından cezaevine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Cezaevi önünde hasımlarına ateş açtığı iddia edilen zanlı, cezaevi görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi. Yaralılar arasında kadın ve çocukların da bulunduğu belirtildi. Bazı yaralılar hastaneye sevk edilirken, bazılarının ise cezaevi revirinde tedavi gördüğü bildirildi.

Görgü tanıkları, olayın yakınını ziyarete gelen bir kişinin hasımlarının üzerine ateş açması sonucu yaşandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler