Cezaevi firarisi barikat kuran polise çarptı

Polisten kaçan plakasız araç, barikat kuran polis ekibine çarparak durabildi. Kazada 1 polis memuru yaralanırken, kaçan şüphelinin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.Alınan bilgiye göre, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, birçok gasp olayına ka

Cezaevi firarisi barikat kuran polise çarptı

Polisten kaçan plakasız araç, barikat kuran polis ekibine çarparak durabildi. Kazada 1 polis memuru yaralanırken, kaçan şüphelinin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, birçok gasp olayına karıştığı belirlenen ve hırsızlık suçundan mahkemece tutuklandıktan sonra cezaevine nakli sırasında kaçan A.M.'yi (29) yakalamak için çalışma başlattı.

Sazlıdere Baraj Gölü çevresinde arama çalışmalarını sürdüren ekipler, kendilerini gördükten sonra kaçan plakasız otomobili takibe aldı. Kaçış güzergahında yolu kapatan resmi ekip aracına kullandığı otomobille çarparak duran şüpheli ve araçtaki diğer 2 kişi gözaltına alındı. Kazada kolu kırılan polis memuru hastaneye sevk edildi. Memurun kolunun alçıya alındığı öğrenildi. Araçta yapılan aramada, çalıntı olduğu değerlendirilen 16 akü ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Cezaevi firarisi A.M., firarda yardım ettiği öne sürülen kardeşi Ö.M. (25) ve uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydı olan H.Y.'nin (24) emniyetteki işlemleri sürüyor.

Cezaevi firarisi barikat kuran polise çarptı

Cezaevi firarisi barikat kuran polise çarptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem