Cevat Gül davasında yeni duruşma

Alaattin Çakıcı Savcı Cevat Gül ile ilgili dava için Edirne 3. Asliye Ceza mahkemesine cıktı. Avukatı Can Sevinç duruşma sonrası yaptığı açıklamada Savci Cevat Gül ile ilgili davada sayın Alaattin Cakici'nin tanığı olan Dr Levent Ucuncu yemin altında tüm

Cevat Gül davasında yeni duruşma

Alaattin Çakıcı Savcı Cevat Gül ile ilgili dava için Edirne 3. Asliye Ceza mahkemesine cıktı.

Avukatı Can Sevinç duruşma sonrası yaptığı açıklamada Savci Cevat Gül ile ilgili davada sayın Alaattin Cakici'nin tanığı olan Dr Levent Ucuncu yemin altında tüm bildiklerini doğruları anlatmıştır. Diğer tanık avukat Serzan beyin mazeret talebiyle duruşma 14.06.2016 tarihine ertelenmiştir.

Hakim Alaattin Çakıcı'ya sordu: "Hapishanede sana tezgah kurdular, senin koruyucun buradaki görevliler ve devlet." Alaattin Çakıcıda söyledi, "İnsanı Allah korur, devlet bir yere kadar korur. 6 mayısta Can Dündar'ı koruyabildiler mi? Olayı tenkit eden savcı esefle kınamış daha evvel meslektaşını aynı adliye içerisinde öldüren teröristin saldırısını esfle devlet adına yemin etmiş ölmüş meslektaşını bir teröristin eylemini kınamayan savcının şerefinden şüphe ederim." dedi. Bunu mahkeme böyle zabıta geçmedi. Oradaki tüm polis, görevliler bu sözleri duydu. Mahkemenin içerisindeki kamerada da ses kaydı varsa orada da belirlidir. Demekki insanı devlet bir yere kadar korur. Bir yerden sonrada Cenab-ı Allah korur." diye konuştu.

Mahkeme zabıtına bu sözler geçilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem