Çeteciler züğürt çıktı

Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili görülen davada tutuksuz yargılanan ve mahkemece haklarında tutuklama kararı çıkarılarak önceki gün göz altına alınan Zeynel Abidin Yavuz ve Osman Hayal’in Bahçecik ‘E’ tipi Kapalı Cezaevinde oldukları öğrenildi.  Gözalt

Çeteciler züğürt çıktı

Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili görülen davada tutuksuz yargılanan ve mahkemece haklarında tutuklama kararı çıkarılarak önceki gün göz altına alınan Zeynel Abidin Yavuz ve Osman Hayal’in Bahçecik ‘E’ tipi Kapalı Cezaevinde oldukları öğrenildi.  Gözaltına alınan Zeynel Abidin Yavuz ve Osman Hayal’in önümüzdeki günlerde İstanbul’a getirilerek ifadelerine başvurulacağı öğrenildi.

BANA KATILMAM İÇİN BİRŞEY SÖYLENMEDİ

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında yakalama kararı çıkartılması sonucu memleketleri Trabzon’da yakalanan tutuklu sanıklarından Yasin Hayal'in kardeşi Osman Hayal,’Bir önceki duruşmaya katıldım. Ancak bana bir sonraki duruşmalara katılmam için bir şey söylenmedi. Maddi durumum da o kadar iyi değil’ dedi.

PARASIZLIKTAN AVUKAT BİLE TUTAMADIM

 Tutuksuz yargılanan diğer sanık Zeynel Abidin Yavuz ise,’ Duruşmaya gittim. Maddi dururmum nedeniyle avukat tutamadım. Maddi durumun iyi olmadığı için duruşmalara katılamıyorum’ diye kendisini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem