Çeşme'de 2 Suriyeli kaçak yakalandı

Çeşme Limanında bir gemide Suriye uyruklu 2 kaçak yakalandı.Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği görevlileri, İtalya’nın Trieste Limanı'na gitmek üzere bekleyen bir gemide karbonmonoksit cihazı uygulaması yaptığı sırada dorselerde

Çeşme'de 2 Suriyeli kaçak yakalandı

Çeşme Limanında bir gemide Suriye uyruklu 2 kaçak yakalandı.

Çeşme Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği görevlileri, İtalya’nın Trieste Limanı'na gitmek üzere bekleyen bir gemide karbonmonoksit cihazı uygulaması yaptığı sırada dorselerden birinde normal değerlerin üzerinde veri tespit etti.

Bunun üzerine söz konusu dorsede yapılan aramada, kaçak yollardan yurtdışına çıkmaya çalıştan Suriye uyruklu A.C. ve A.A, yakalandı.

Kaçakların, ifadelerinde yurtdışına gitmek için kişi başı 5 bin 500 dolar ödeme yaptıkları, ayrıca yaşamsal faaliyetlerini sürdürmeleri için kendilerine yiyecek, su ve hava almak için hortum ve iki maske verdiklerini kaydettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler