Cesetteki esrarengiz not!

Edinilen bilgiye göre; hayvanları için ot toplayan ve Hamzabey Mahallesi'nde ikamet eden çiftçiler, Boğazköy Barajı mevkisinde su kenarında çamurun içinde bir ceset olduğunu fark etti.Çiftçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, bulundu

Cesetteki esrarengiz not!

Edinilen bilgiye göre; hayvanları için ot toplayan ve Hamzabey Mahallesi'nde ikamet eden çiftçiler, Boğazköy Barajı mevkisinde su kenarında çamurun içinde bir ceset olduğunu fark etti.

Çiftçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, bulunduğu yerden çıkarılan ceset ve çevresinde inceleme yaptı.

ÜZERİNDE "AKIL HASTASIDIR" NOTU BULUNDU

Üzerinde "akıl hastasıdır" notu bulunan kişinin, 1 ay önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Hayrettin Bayram (56) olduğu tespit edildi.

Kafası hayvanlar tarafından parçalanmış olan ceset, traktörle mahalle merkezine getirildi, daha sonra da incelenmek üzere İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alarak morg önüne gelen Hayrettin Bayram'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna yollandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler