Cesetleri Trabzon'a gönderildi!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir süredir kendilerinden haber alınamayan aynı aileden 6 kişi, evlerinde ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, çalışanı Ahmet Genceli'nin işe gelmemesi ve telefonuna da cevap vermemesinden şüphelenen patronu Mehmet Sosu

Cesetleri Trabzon'a gönderildi!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir süredir kendilerinden haber alınamayan aynı aileden 6 kişi, evlerinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, çalışanı Ahmet Genceli'nin işe gelmemesi ve telefonuna da cevap vermemesinden şüphelenen patronu Mehmet Sosun, ailenin Ulusoy Mahallesi Nergis Sokak'taki evine gitti.

Camdan baktığında yerde yatanlar olduğunu gören Sosun, durumu polise bildirdi. Söz konusu eve gelen polis ekibi; anne Hatun ile çocukları Ahmet (22), Ayşe (15), Şenay (12), İslam (13) ve Muhammet Ali (6) Genceli'nin cansız bedenleri ile karşılaştı. 6 kişinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş

olabilecekleri ifade edildi. Cenazeler, otopsi için Trabzon Adlı Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler