Cesetle 4 gün yaşadılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hamallık yapan 47 yaşındaki Servet Göğen bodrum katındaki evinde ölü bulundu.4 gün önce öldüğü belirlenen Göğen'in çürümeye başlayan cesedi bulunduğu sırada, nikahsız eşi 32 yaşındaki Arzu Gemicioğlu'nun örgü ördüğü, zihinsel e

Cesetle 4 gün yaşadılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hamallık yapan 47 yaşındaki Servet Göğen bodrum katındaki evinde ölü bulundu.

4 gün önce öldüğü belirlenen Göğen'in çürümeye başlayan cesedi bulunduğu sırada, nikahsız eşi 32 yaşındaki Arzu Gemicioğlu'nun örgü ördüğü, zihinsel engelli 3 yaşındaki Buse adlı kızının ise cesedin üzerinde oynadığı belirtildi. Gözaltına alınan Arzu Gemicioğlu, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Muğla'ya hastaneye gönderildi.

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi Akçabük Sokak'taki bir evin bodrum katında Arzu Gemicioğlu ile nikahsız olarak birlikte yaşayan ve hamallık yapan Servet Göğen'in 4 gündür ortalıkta görünmemesi üzerine arkadaşları bugün öğlen polise haber verdi. Göğen'in evine giden polisler, eve girmek istedi ancak iddiaya göre Arzu Gemicioğlu, "Örgü örüyorum, eşim markete gitti, daha sonra gelin" dedi. Evin açık olan penceresinden içeriye bakan polisler, Göğen'in yüzüstü yattığını, üzerinde de zihinsel engelli 3 yaşındaki kızının oynadığını fark etti.

Zorla içeri giren polis, sağlık ekiplerine de haber verdi. Hiçbir şey olmamış gibi örgü örmeye devam eden Gemicioğlu gözaltına alındı. Sağlık ekipleri Göğen'in yaklaşık 4 gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Henüz nüfus cüzdanı bile olmayan minik Buse ise polis ekipleri tarafından Muğla Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teslim edildi. Olanlardan habersiz çevresine gülücükler saçan minik Buse'nin çorabındeki kurumuş kan lekesi dikkat çekti.

AKLİ DENGESİYLE İLGİLİ RAPOR ALINACAK

Olay yerindeki incelemede Göğen'in vücudunda kesik ya da yara izine rastlanmadığı öğrenildi. Daha sonra Göğen'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çelişkili ifadeler veren Arzu Gemicioğlu'nun ise akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi amacıyla kontrol için Muğla'ya hastaneye gönderildiği belirtildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler