'Cesedi otomobille bırakıldı'

 Adının açıklanmamasını isteyen kadın, "Salı gecesi Surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan bir şey sokup ya da çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi. ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin Cankurtaran'da bul

'Cesedi otomobille bırakıldı'

 

Adının açıklanmamasını isteyen kadın, "Salı gecesi Surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan bir şey sokup ya da çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi.
 
ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin Cankurtaran'da bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir kadın ifade verdi. İfadesi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan isminin açıklanmasını istemeyen kadın, "Gayrettepe'de oturuyorum. Salı günü kardeşime yemeğe gittim, yemek dönüşü gece 23.00 ile 23.30 arası surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan birşey sokup yada çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi. 
 
Neden Salı günü polise gelmediğinin sorulması üzerine ise, "Kızım engel oldu. Arabayı da ben kullandığım için 'Anne yanlış görmüşsündür' dedi plakayı da alamadım . Amerikalı kadının cesedinin bulunduğunu basından öğrenince gelip ifade verdim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler