Cesedi 2 yıl sonra bulundu!

Dünyaca ünlü Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu, 1 Haziran 2009 günü Brezilya konseri dönüşünde bindiği Fransız Hava Yolları'na ait uçağın okyanusa düşmesi sonucunda hayatını kaybetmişti. Uçaktaki tek Türk yolcu olan Necipoğlu ile birlikte kazada ha

Cesedi 2 yıl sonra bulundu!

Dünyaca ünlü Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu, 1 Haziran 2009 günü Brezilya konseri dönüşünde bindiği Fransız Hava Yolları'na ait uçağın okyanusa düşmesi sonucunda hayatını kaybetmişti. Uçaktaki tek Türk yolcu olan Necipoğlu ile birlikte kazada hayatlarını kaybeden yolcuların cenazeleri okyanustan çıkarılarak, Paris'e getirildi. Türk sanatçı Fatma Ceren Necipoğlu'nun cenazesi önümüzdeki hafta Perşembe günü İstanbul'da yapılacak cenaze töreninden sonra toprağa verilecek.

 Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi ve Arp Anasanat Dalı Başkanı Fatma Ceren Necipoğlu(37), Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen Uluslar arası Arp Festivalinde Türkiye'yi temsil ederek, Türkçe eserlerden oluşan bir konser verdi. Necipoğlu konserden sonra, Air France Havayolları ile dönerken, uçağın pilotaj hatası sonucu okyanusa düşmesi sonucunda yaşamını kaybetti. Düşen uçakta bulunan yolcuların bir kısmının cenazeleri bulunurken, Necipoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda yolcunun cenazeleri bulunamadı. Geçtiğimiz günlerde uçağın okyanusta bulunan yeni bir parçasında Fatma Ceren Necipoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda yolcunun cenazeleri çıkarılarak, Paris'e getirildi.

 Necipoğlu'nun cenazesi önümüzdeki hafta Perşembe günü İstanbul'a getirilerek, İstanbul'da düzenlenecek cenaze merasiminden sonra İstanbul'da toprağa verilecek. Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, İstanbul'da cenaze töreninden önce anısına bir konser verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler