Cephanelikte 1 aylık askerin işi ne

Patlama ile ilgili ortaya atılan son iddia kafaları karıştırdı.Afyonkarahisar'da askeri kışlada bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken patlama meydana geldi.25 ASKER ŞEHİT OLDUPatlamada 2'si astsubay, 2'si uzman, 21'i er 25 asker şehit o

Cephanelikte 1 aylık askerin işi ne

Patlama ile ilgili ortaya atılan son iddia kafaları karıştırdı.

Afyonkarahisar'da askeri kışlada bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken patlama meydana geldi.

25 ASKER ŞEHİT OLDU

Patlamada 2'si astsubay, 2'si uzman, 21'i er 25 asker şehit oldu. 4'ü asker 8 kişi de ağır yaralandı. Türk Silahlı Kuvvetleri yayınladığı açıklamada "Afyonkarahisar'da Mühimmat Depo Komutanlığında, el bombalarının depolandığı bir cephanelikte yapılan çalışma esnasında, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda 25 askerimiz şehit oldu" dedi.

KISA DÖNEM ER İDDİASI

Patlamada şehit olan 25 askerin kimliği yapılacak DNA testi sonucunda belirlenecek. Patlama ile ilgili ortaya atılan iddia ise kafaları karıştırdı. İddiaya göre patlamanın olduğu birlikte genel olarak kısa dönem erler askerlik yapıyordu. Eğer bu iddia doğru ise; bu durumda bu gençler daha 1 aylık asker demektir.

ASKER BABASI İSYAN ETTİ: CUMARTESİ TESLİM ETTİK

Afyon'daki patlama sonrası olay yerine gelen asker babasının istanı da bu iddiayı doğrular nitelikteydi. Acılı asker babası, "Cumartesi teslim ettik , salı günü akşam haberi geliyor." diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem