Cenazeyi kadınlar omuzladı!..

KADINLARDAN UNUTULMAYACAK DERS!Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddet hep kadını mağdur etti. Erkek şiddeti tırmandı. Vahşetin bu seferki adresi ise İstanbul Bağcılar oldu. 11 çocuk babası, eşini ekmek bıçağıyla öldürd

Cenazeyi kadınlar omuzladı!..

KADINLARDAN UNUTULMAYACAK DERS!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddet hep kadını mağdur etti. Erkek şiddeti tırmandı. Vahşetin bu seferki adresi ise İstanbul Bağcılar oldu. 11 çocuk babası, eşini ekmek bıçağıyla öldürdü. Vahşete tepki gösteren kadınlar ise unutulmayacak bir ders verdi. Korkunç olay, dün sabah yaşandı. İddialara göre, Nimet (39)- Şerif Çağan (44) çifti, 20 yıl önce evlendi. 11 tane çocukları oldu.

KOCASINDAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Şerif Çağan, tekstil atölyesinde çalışan eşine şiddet uyguluyordu. Fiziksel acı bir tarafa, onuru da incilen Nimet Çağan, dayak ve tehditlerden usandı ve kocasından şikayetçi oldu. Şerif Çağan'a 6 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Genç çift, geçen 6 ayın ardından aile büyüklerinin aracı olmasıyla tekrar birleşti.

11 KEZ BIÇAKLADI!

Karı-koca, dün sabah, yaşları 10'dan küçük 4 çocuğu yatakta uyurken, evlerinin mutfağında yine tartışmaya başladı. Ekmek bıçağını eline alan Şerif Çağan, genç kadını karnından ve göğsünden 11 kez bıçaklayarak öldürdü. Öfkeli koca, bıçak darbeleriyle genç kadının iç organlarını dışarı çıkarttı.

ARKADAŞIMIZ BİR ERKEK TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Komşular, elinde kanlı bıçakla evden çıkan kocayı polise ihbar etti. Katil ise kısa sürede yakalandı. Evdeki incelemelerin ardından talihsiz kadının cesedi tabuta konularak apartmandan indirildi. Sokakta toplanan kadınlar, "Arkadaşımız bir erkek tarafından öldürüldü" diyerek, tabutu erkeklerin elinden aldı. Nimet Çağan'ın tabutu, cenaze aracına kadınların omzunda taşındı. Şerif Çağan'ın ifadesinde "Karımın beni aldattığını düşünüyordum" dediği öğrenildi.

EN ACI TABLO

Resmi olmayan rakamlara göre, 2013 yılında 28 bin kadın şiddet gördü. Bunlardan 95'i hayatını kaybetti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın verilerine göre ise 2012 yılında 155 kadın, aile içi şiddet olayları nedeniyle hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler