Cemiyette başkanlık kirzi: Yine belirlenemedi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu gerçekleştirildi. Fakat çarşaf liste şeklinde gerçekleşen kongrede çizikler nedeniyle başkan belirlenemedi. Çiziksiz Yusuf Turgut 80 oy almıştı. Çizikler hesaplandığında durum değişti. Çizi

Cemiyette başkanlık kirzi: Yine belirlenemedi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Fakat çarşaf liste şeklinde gerçekleşen kongrede çizikler nedeniyle başkan belirlenemedi. Çiziksiz Yusuf Turgut 80 oy almıştı. Çizikler hesaplandığında durum değişti. Çiziklerle birlikte kongre sonucunda 88 oy Yusuf Turgut aldı, Tekin Atay ise 93 oy aldı ve Turgut’u geçti. Bu durumda Yusuf Turgut çizikler nedeniyle Tekin Atay'ın  listesini delmiş oldu. Çizikleri de bugün görüşen divan yönetim kurulunu belirledi.

TRABZONSPOR’DA OLMUŞTU

Yarın ise yönetim arasında başkanın kim olacağı belirleneceği belirtiliyor. Trabzonspor’da Özkan Sümer ve Ahmet Ağaoğlu arasında da bu yaşanmıştı. Cemiyet tüzüğüne göre yönetim belirlenecek ardından da başkan seçilecek. Bugünkü görüşmelerde iki tarafta yarın yeniden toplanma kararı aldı. Şu anda cemiyette Yusuf Turgut’un 5, Tekin Atay’ın ise 4 üye ile birlikte ortada bir durum oluştu. Şu anda Yusuf Turgut bir üyeyle önde.

13183247_1163894390371706_851261804_n.jpg

YUSUF TURGUT’UN ÖNERİLERİ NELER OLDU

Yusuf Turgut, "Şimdi divandan yetkiyi aldık. Yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Tartıştık konuştuk. Dönüşümlü başkanlık önerisi sundum. Tekin Atay’a gel birlikte çalışalım da dedim. Hatta 3 ay içinde kongre kararı alırız da dedim. Bu taleplerimi reddetti. Yarın en yaşlı üyenin başkanlığında toplanacak yönetim. Yani 11’de yönetim yeniden toplanacak. Yarın bir yol haritası çizeceğiz” dedi.

Öte yandan Tekin Atay’ın ise kongreyi mahkemeye taşıyacağı da gelen bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler