Cemil İpekçi Trabzon'a geliyor

Türkiye'nin doğusunun, batısının, güneyinin ve kuzeyinin bir vatan olduğunu ifade eden İpekçi, bu ay Trabzon'a davetli olduğunu, ardından da diğer davet edilen şehirlere gideceğini ifade etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret eden İp

Cemil İpekçi Trabzon'a geliyor

Türkiye'nin doğusunun, batısının, güneyinin ve kuzeyinin bir vatan olduğunu ifade eden İpekçi, bu ay Trabzon'a davetli olduğunu, ardından da diğer davet edilen şehirlere gideceğini ifade etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret eden İpekçi, burada bir süre dinlendikten sonra bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Hasandede Beldesi ve Yahşihan ve Bahşılı ilçelerini gezecek olan İpekçi, İl Kültür Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenecek olan 'Gelinlik Defilesi ve El Sanatları Sergisi'ni izleyecek.

Mardin gezisi öncesi tepkilerle karşılaştığını hatırlatan İpekçi, "Gezimde Mardin halkı değil, 100 kişilik bir gurup tepki gösterdi. Bu Mardin halkının yaptığı anlamına gelmez." dedi. Dünyaca ünlü birçok ünlü moda evini tanıdığını açıklayan İpekçi, "Bunların desenlerini Anadolu'dan götürüyorlar. Ardından da Türkiye'de moda diye satıyorlar." şeklinde konuştu.

Kırıkkale'ye gelişini ise İpekçi, yatırım amaçlı olduğunu ifade etti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise, ağır sanayi şehri olan Kırıkkale'de tekstil, el sanatları ve gelinlik sektöründe bir farklılık oluşturmak istediklerini, bu konunun kamuoyuna daha etkili taşınması için ünlü modacı Cemil İpekçi'yi Kırıkkale'ye davet ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem