Cemil Çiçek'ten tezkere açıklaması

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, 10 yıl geçmiş olmasının tutanakların otomatik olarak açıklanmasını gerektirmediğini söyledi. Cemil Çiçek, Meclis'te bazı CHP'li milletvekillerinin 1 Mart 2003 tarihinde kabul edilen tezkere tutanak

Cemil Çiçek'ten tezkere açıklaması

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, 10 yıl geçmiş olmasının tutanakların otomatik olarak açıklanmasını gerektirmediğini söyledi.
 
Cemil Çiçek, Meclis'te bazı CHP'li milletvekillerinin 1 Mart 2003 tarihinde kabul edilen tezkere tutanaklarının açıklanması talebi ile ilgili soruları cevapladı. Kapalı oturum tutanaklarının 10 yıllık sürenin ardından Danışma Kurulu teklifi ya da grup önerisinin Genel Kurul'da kabul edilmesi ile yayımlanabileceğini aktaran Çiçek, 38 kapalı oturum ile ilgili gizlilik kararı bulunduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem