Cemaate bir darbede THY'den!

Türk Hava Yolları (THY), Fethullah Gülen cemaati bünyesinde çıkan Zaman ve Today's Zaman gazeteleri ile cemaate yakınlığıyla bilinen Bugün gazetesini uçuşlarında bulundurmama kararı aldı.THY, Zaman, Today's Zaman ve Bugün gazetesinin yanı sıra MHP'ye yakı

Cemaate bir darbede THY'den!

Türk Hava Yolları (THY), Fethullah Gülen cemaati bünyesinde çıkan Zaman ve Today's Zaman gazeteleri ile cemaate yakınlığıyla bilinen Bugün gazetesini uçuşlarında bulundurmama kararı aldı.

THY, Zaman, Today's Zaman ve Bugün gazetesinin yanı sıra MHP'ye yakın Ortadoğu gazetesini de artık tedarik etmeyecek.

THY'DEN AÇIKLAMA YAPILMADI

THY, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda dağıtılmak üzere 1,750 Zaman Gazetesi, bin Today's Zaman Gazetesi alıyordu. Ancak THY, hiçbir açıklama yapmadan dağıtım şirketlerine artık gazeteleri temin etmeyeceklerini bildirdi.

THY'nin Planlama Bölümü'nden Aslıhan Bozkurt'un doğruladığı iptalin gerekçesi olarak Today's Zaman, son zamanlarda ilgili gazetelerde çıkan yolsuzluk haberlerine işaret etti.

THY, daha önce Taraf gazetesine koyduğu yasakla tartışılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem