Cemaatçi Nazlı Ilıcak’a oğlundan çok sert tepki

Mehmet Ali Ilıcak, Gülen cemaati yanlısı annesi Nazlı Ilıcak'ı topa tuttu.Oğul Ilıcak, son olarak İpek Koza Holding'e kayyum atanmasını sert biçimde eleştiren annesine demediğini bırakmadı. Twitter hesabından açıklama yapan Mehmet Ali Ilıcak, "Ah canım an

Cemaatçi Nazlı Ilıcak’a oğlundan çok sert tepki

Mehmet Ali Ilıcak, Gülen cemaati yanlısı annesi Nazlı Ilıcak'ı topa tuttu.

Oğul Ilıcak, son olarak İpek Koza Holding'e kayyum atanmasını sert biçimde eleştiren annesine demediğini bırakmadı. Twitter hesabından açıklama yapan Mehmet Ali Ilıcak, "Ah canım anam bu ne enerji! Bu ne sahiplenme! Hep en önde sen olacaksın. Sorgusuz sualsiz her yolda ama hep en önde! Önüne arkasına bakmadan. Anacım, "Torunlarıma bir gelecek bırakmak için mücadele ediyorum" diyorsun. Sana hep söyledim, "tek doğru yoktur, her hadisenin 2 yüzü vardır" Anacım! Sana her konuşmamızda "biraz suhulet biraz sükunet; gel torunlarınla bizlerle vakit geçir" dedim. Her kavganın ortasında olma dedim. Ne desem boş, 45 senem böyle geçti. Bu durum değişmeyecek. Sen değişmeyeceksin. Bu yüzden 1 daha bir şey demeyeceğim. Sen de ben de rahat edelim" ifadelerini kullandı.

Cemaatçi Nazlı Ilıcak’a oğlundan çok sert tepki

Cemaatçi Nazlı Ilıcak’a oğlundan çok sert tepki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem