Cem Yılmaz evlendi

Ünlü sanatçı Cem Yılmaz, 4 aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu ile Pera Palas otelde düzenlenen bir törenle dünya evine girdi. Düğün töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.Yılmaz ve Yağtu çiftinin düğününe aralarında Tarkan, Şener Şen, Demet Akbağ, Ümi

Cem Yılmaz evlendi

Ünlü sanatçı Cem Yılmaz, 4 aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu ile Pera Palas otelde düzenlenen bir törenle dünya evine girdi. Düğün töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Yılmaz ve Yağtu çiftinin düğününe aralarında Tarkan, Şener Şen, Demet Akbağ, Ümit Besen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Zafer Algöz, Mashar Alanson, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin Erdoğan, Sezen Aksu, Meltem Cumbul, Şebnem Ferah'ın da bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. Düğünün yapıldığı Pera Palas Oteli'nin kapısında ise ambulans ve polis arabası bekledi.

CEM YILMAZ GÖRÜNTÜLENDİ
Düğün sırasında hava almak için otelin dışına çıkan Cem Yılmaz basın mensupları tarafından görüntülendi. Yılmaz bir süre dışarda kalıp yakınlarıyla sohbet ettikten sonra tekrar içeri girdi. Yılmaz, kendisine seslenen basın mensuplarına ise sadece bakmakla yetindi. Ünlü pop şarkıcısı Tarkan, düğüne gelişinde ise basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarkan, düğünün gerçekleştiği otelin kapısından korumalar eşliğinde güçlükle girebildi.

"EVLİLİK CÜZDANI CEM BEYİN ELİNDEYDİ"
Düğün çıkışında basın mensuplarına bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Ümit Besen, "Harikaydı herşey. Cem Yımaz 'Nikah masası' şarkısıyla dans etmek istedi. Biz de ilk şarkı olarak bunu seçtik. İçeride çok güzel bir atmosfer var" dedi. Nikahın ardından kimin ayağa bastığının sorulması üzerine Besen, "Kimin bastığını görmedim ama evlilik cüzdanı Cem Bey'in elindeydi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem