Cem Uzan kumpasın peşinde!

Başbakan Erdoğan’ın, siyasi işlerden sorumlu Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın, Ergenekon ve Balyoz sanıklarına yönelik yaptığı “kumpas kuruldu” açıklamasının ardından, “Bana ve aileme de kumpas kuruldu” diyerek, yeniden yargılanma hakkı isteyen Cem Uzan, TB

Cem Uzan kumpasın peşinde!

Başbakan Erdoğan’ın, siyasi işlerden sorumlu Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın, Ergenekon ve Balyoz sanıklarına yönelik yaptığı “kumpas kuruldu” açıklamasının ardından, “Bana ve aileme de kumpas kuruldu” diyerek, yeniden yargılanma hakkı isteyen Cem Uzan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e ikinci kez başvuruda bulundu.

Halen Paris’te yaşayan ünlü işadamı Cem Uzan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in, “Uzan’ın mektubu bana ulaşmadı” açıklamasına tepki göstererek, mektubun hem faks yoluyla hem de mail olarak iletildiğini bildirdi. Cemil Çiçek’e 10 Ocak’ta yeni bir mektup yazan Uzan, ikinci mektubunda, “Cemil Bey, açıklamanız makamınıza hiç yakışmadı. Açıklamanızda Cem Uzan’ın mektubu bana gelmedi, demişsiniz. 5 Ocak tarihli mektubum size, hem faks olarak hem de mail olarak gönderildi. Faksın gelip gelmediğide sekreteriniz Neşe Hanım aracılığı ile kontrol edildi. Ama ben yinede ne olur ne olmaz diyerek mektubu yeniden gönderiyorum” dedi.

BANA DA KUMPAS KURDULAR

Uzan, ikinci mektubunda da, kendisi ve ailesine büyük bir kumpas kurulduğunu ifade ederek, Uzan Ailesi’ne yeniden yargılanma hakkı verilmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler