Çelik'in babası hastaneye kaldırıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in babası Yaşar Çelik, yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.Akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesindeki evinde rahatsızlanan baba Yaşar Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu; ancak sabaha kadar mü

Çelik'in babası hastaneye kaldırıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in babası Yaşar Çelik, yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.Akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesindeki evinde rahatsızlanan baba Yaşar Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu; ancak sabaha kadar müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Hastaneye gelen Bakan Faruk Çelik, "Önemli bir şeyi yok" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, babasının rahatsızlanarak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılması üzerine hemen hastaneye geldi. Bakan Çelik, uzun süre hastanede kaldı. Bir süre sonra ağabeyi Osman Çelik ve annesi Vesile Çelik de hastaneye geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile çok sayıda belediye başkanı ve belediye meclis üyesi de hastaneye akın etti. Yüksek tansiyon sebebiyle kontrol altına alındığı açıklanan Yaşar Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastane çıkışında gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Bakan Faruk Çelik, "Önemli bir durumu yok, sabaha kadar hastanede müşahede altında tutulacak" dedi.

Bakan Çelik hastaneden ayrılarak Beşevler Mahallesi'ndeki evine geçerken ağabeyi Osman Çelik ve annesi Vesile Çelik hastanede kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem